2019-05-21

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleştirilen 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan ERDOĞDU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemizin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Enver DURAN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Şahin KARAKAŞ, İl Emniyet Müdür V. Serkan ÜSTÜN, Tekirdağ İlinin mülki ve idari temsilcileri, akademisyenler ve mezunların aileleri katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Üniversitemiz stadyumunda gerçekleştirilen tören sonrasında fakültemizde bölümümüz öğrencilerinin aileleri ve akademisyenlerinin katılımıyla mezun olan öğrencilerimiz kutlandı ve dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi.

2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Fotoğraf galerisine ulaşmak için tıklayınız.