2022-10-11

1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Bölüm Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölümümüz 1.Sınıf öğrencileri ile Sınıf Danışmanı Doç. Dr. Süreyya Altıntaş yöneticiliğinde, 10.10.2022 Pazartesi günü 16.30'da fakültemiz Amfi III dersliğinde oryantasyon toplantısı gerçekleştirmiştir.

Toplantıda bölüm tanıtımından sonra, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim, Öğretim ve Öğretim Yönetmeliği, Öğrenci değişim (Erasmus, Farabi vb.) programları, Yatay geçişler, Burslar, Üniversitemiz ve Bölüm web sayfalarının tanıtımı ve duyuruların takibi gibi konularda bilgilendirme yapılmıştır. Toplantıya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elman Bahar,  Bölüm Sosyal ve Sportif Etkinlikler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Levent Arın, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Bölüm Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Murat Deveci, Bölüm Kalite ve Akreditasyon Komisyonu ve Bölüm İletişim ve Tanıtım Komisyonu Başkanı ve Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlknur Korkutal ve Bölüm Burs İzleme Komisyonu üyesi ve Bölüm Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Araş. Gör. Dr. Nihan Şahin toplantıya katılım sağlamıştır.