2023-10-05

Bölümümüz öğrencileri TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı, 1. dönem sonuçlarına göre projesi desteklemeye hak kazandı.

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Elif BOZ'un Prof. Dr. Levent ARIN danışmanlığında hazırlamış olduğu  " Beyaz Lahanada Hidroprimingin Tohum Gücü ve Yüksek Sıcaklık Stresine Çimlenme ve Çıkış Üzerine Etkisi “ başlıklı projesi ve  bölümümüz 4. sınıf öğrencilerinden Beyza ÖZKAN'ın Prof. Dr. Murat DEVECİ danışmanlığında hazırlamış olduğu " Farklı Yetiştirme Ortamında ve Farklı Dozlarda Hümik Asit Verilerek Yetiştirilen Tere Fidelerinin Akuaponik Sistemde Gelişiminin İncelenmesi " TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alınmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.