2024-03-13

T.C.

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

STAJ BAŞVURULARINDA İZLENECEK YOL

Öğrenci staj yapmak istediği FİRMA/KURULUŞA “STAJ BAŞVURU DİLEKÇESİ” ile “STAJ ZORUNLULUK BELGESİ”ni (imzalı-mühürlü) ekleyerek başvuruda bulunur. (Fakültemiz internet sayfasında bu belgeler bulunmaktadır)

STAJ TARİHLERİ

23 Temmuz 2024 - 17 Eylül 2024

Staj yapmak istediği kuruluştan “STAJ YERİ KABUL BELGESİ” alıp,

Bölüm Staj Sorumlusu’na teslim eder.

Son Teslim Tarihi: 10.05.2024

BÖLÜM BAŞKANLIĞI;

BÖLÜM STAJ KOMİSYONU önerilerini dikkate alarak Staj Yeri ve Süresi vb. konularda uygunluğunu inceler ve sonucu ilgili Öğrenciye bildirir.

Bölüm Staj Sorumlusu Öğrencilerin Staj yapacakları Kurum/Kuruluşların listesini “Öğrencinin Staja BAŞLAMA-BİTİŞ tarihi bilgisini de içerecek şekilde”

Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim eder. (Son teslim tarihi : 07 HAZİRAN 2024)

Öğrenci “STAJ BİLGİ FORMU”nu doldurup, Bölüm Staj Sorumlusuna teslim eder.

Öğrenci “BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLUNAN KİŞİ” durumunda olup olmadığını gösteren Belgesini de Bölüm Staj Sorumlusuna teslim eder.

(sgk.gov.tr adresinden E-SGM Hizmet Sorgulama Ekranından Sağlık Provizyon Sorgulamadan alınan çıktı)

(Son teslim tarihi: 17 Mayıs 2024)

Öğrenci Staj öncesinde Fakültemiz Baskı-Yayın Biriminden veya Fakülte web sayfasından

“STAJ DOSYASI”nı temin edebilir.

Öğrenci Staj öncesinde Bölüm Staj Sorumlusu’ndan “STAJ DEĞERLENDİRME VE BAŞARI BELGESİ”ni (imzalı-mühürlü)teslim alır ve Anket Formu ile birlikte Staj Yeri Yetkilisine teslim eder.

Öğrenci Staj bitiminde STAJ YERİ YETKİLİSİ tarafından imzalanmış olan Staj Dosyası ile kapalı zarf içerisinde Staj Değerlendirme ve Başarı Belgesini Bölüm Staj Sorumlusuna teslim eder.

Bölüm Staj Komisyonu tarafından yapılan “SÖZLÜ SINAV” sonucu Staj Değerlendirme ve Başarı Belgesine “BAŞARILI veya BAŞARISIZ” olarak işlenerek

ilgili Bölüm Başkanlığı aracılığıyla Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim edilir.