2017-05-30

AGRIBALKAN 2017

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından 16-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında 2. Uluslararası Balkan Tarım Kongresi yapıldı. Üniversitemiz Ziraat Fakültesi tarafından Trakya Üniversiteler Birliği'nin desteğiyle düzenlenen kongrede en son tarımsal gelişmelerin ve uygulamaların pek çok yönünün ele alındığı uluslararası bir platform oluşturma amacı doğrultusunda sunumlar gerçekleştirildi. 17 farklı Balkan ülkesinin üniversitelerinden ve kurumlarından bilim adamları ile öğrenciler katıldı. Bahçe Bitkileri Bölümü olarak da katılımcı olduğumuz AGRIBALKAN 2017 Kongresi bir çok sözlü ve poster sunumlarının ardından tamamlandı. Kongrenin organizasyonu ve yürütülmesinde emeği geçen tüm hoca ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.