2018-05-14

Tez Savunması

Anabilim Dalımız Doktora programı öğrencilerinden Serkan CANDAR, NKÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elman BAHAR danışmanlığında hazırlamış olduğu “Farklı Taç Mikroklimalarının Merlot (Vitis vinifera L.) Üzüm Çeşidine Ait Asmalarda Fizyolojik Faaliyetler ve Kalite Üzerine Etkileri” isimli tezini 14.05.2018 tarihinde başarı ile savunmuştur. Adayın jürisinde Jüri Başkanı Sayın Prof. Dr. Aydın AKIN (Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı), Sayın Prof. Dr. Fatih KONUKCU (NKÜ Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Anabilim Dalı), Prof. Dr. Elman BAHAR (Danışmanı) (NKÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı), Doç. Dr. Zeliha GÖKBAYRAK (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı) ve Doç. Dr. İlknur KORKUTAL (NKÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı) bulunmuştur. Yapılan sınavın ardından NKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih KONUKCU tarafından meslek yemini ettirilmiş ve misafir hocalarımız tarafından plaket takdim edilmiştir. Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı olarak Dr. Serkan CANDAR’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.